Varkauden Urheiluseurat ry
Hae sivulta
| RSS
Merkkisadetta Ladun Honkapirtillä Kultainen ansiomerkki Helmi Jurvaselle ja Matti Särkälle
Julkaistu 21.06.2023 klo 08:25Merkkisadetta Ladun Honkapirtillä
Kultainen ansiomerkki Helmi Jurvaselle ja Matti Särkälle

Varkauden Latu järjesti kesäkuun alkupuolella omalle jäsenistölleen kohdentuneen juhlallisen kahvitustilaisuuden. Tilaisuudessa Varkauden Urheiluseurat ry:n puheenjohtaja Hannu Kiminkinen oli luovuttamassa latulaisille ansiomerkkejä. Luovutetut huomionosoitukset olivat varkautelaisen liikunta- ja urheiluväen omaan ”kiitos- ja sieluhoito” kategoriaan kuuluvia merkkejä, joiden mukana saajille luovutetaan asiaan liittyvät kehystetyt kunniakirjat.

Varkauden Urheiluseurat ry:n kultaisen ansiomerkin niiasi Helmi Jurvanen ja pokkasi Ladun toiminnasta ”eläkkeelle siirtymistä yrittävä” Matti Särkkä.

Hopeisen merkin saajia olivat Marja-Leena Rami, Riitta Nummela, Ulla Leppänen ja Ladun nykyinen puheenjohtaja Raimo Uljanoff. Tilaisuudesta oli estynyt pronssinen ansiomerkin saajaksi nimetty Riitta-Liisa Heikura, hänelle huomionosoitus luovutetaan Ladun seuraavan kokoontumisen yhteydessä.

Lisätietoja varkautelaisen liikunta- ja urheiluväen huomionosoituksiin liittyvästä järjestelmästä löytyy näiden nettisivujen huomionosoitusosiosta,tästä klikkaamalla. Siellä on säännöt, anomiseen liittyvä lomake, millä pyydetään tietoja myöntämisiä varten sekä tarkat listat aikaisemmin myönnetyistä huomionosoituksista.

Teksti: Hannu Kiminkinen
Kuva: Pertti Lappalainen© 2020 Varkauden Urheiluseurat ry |
Toteutus: Janne Putkonen » | Varkauden sää | Webmail