Varkauden Urheiluseurat ry
Hae sivulta
| RSS
Paraurheilijamestari Pulkkinen 70 v.
Julkaistu 03.05.2022 klo 07:30Paraurheilijamestari Pulkkinen 70 v.

Paraurheilussa suurta menestystä niittänyt Timo Pulkkinen täytti pyöreät seitsemänkymmentä (70) vuotta lauantaina 23.4.2022. Mestariurheilijan keväisen aurinkoiset syntymäpäivät juhlittiin hyvin lämminhenkisenä kutsuvierastilaisuutena Puurtilan seurakuntakodin salissa.

Timo Pulkkisen merkittävin saavutus on vuoden 1992 Barcelonan paralympilaisten maratonjuoksun pronssimitali ajalla 2 h 59 min. Suomen mestaruusmitaleita hänelle on kertynyt yli viisikymmentä ja palkintoja niin paljon etteivät ne eivät mahdu Savontiellä olevaan asuntoon, vaan niitä on miehen kertoman mukaan pitänyt varastoida hyvin suuret määrät muovilaatikoissa asunnon kellarikomeroon.

Yli 40 vuoden kestoisella uralla menestys juoksu-urheilussa on tullut Suomea ja Pohjois-Savon Näkövammaiset ry:tä edustaen. Vuoden 2014 Urheilugaalassa Timo Pulkkinen nimettiin lähes ensimmäisten joukossa Varkauden Urheilun ja Liikunnan Kunniagalleriaan. Lauantaisessa syntymäpäivätilaisuudessa Pulkkiselle luovutettiin Varkauden Urheiluseurat ry:n kultainen ansiomerkki.


Varkauden Urheiluseurat ry
Rauhaa ja rakkautta!
Ollaan yhdessä rauhan puolella, sotia vastaan!© 2020 Varkauden Urheiluseurat ry |
Toteutus: Janne Putkonen » | Varkauden sää | Webmail