Varkauden Urheiluseurat ry
Hae sivulta
| RSS
Naisten toiminta framille Varkauden Urheilun ja Liikunnan Kunniagalleriaan
Julkaistu 06.04.2022 klo 07:27

Naisten toiminta framille
Varkauden Urheilun ja Liikunnan Kunniagalleriaan

on vuoden 2022 osalta nimetty neljä henkilöä. Päätökset on tehnyt Varkauden Urheiluseurat ry:n hallitus, palkitsemiset ja kukitukset suoritettiin Korona pandemian vuoksi pienimuotoisesti järjestetyssä kahvitilaisuudessa tiistaina 5.4.2022. Tämän vuoden nimeämisissä oli järjestön hallituksen linjauksen mukaisesti ”naisten toimintaan kohdentuva painotus”.

Kunniagalleriaan on nimetty numerolla 29. kulttuuripersoona Varkauden Jousiampujat seuran edesmennyt Helka Haukka, joka on menestynyt jousiammunnassa Suomen mestaruus ja MM-kisatasolla. Ansioidensa perusteella hänelle on myönnetty mm. jousiampujien kansainvälinen tähtimerkki.

Kunniagalleriaan numerolla 30. nimetty on Varkauden Tarmoa edustanut voimanostaja Tuija Karjalainen, joka on rohmunnut Varkauteen todella runsaasti SM- ja arvokisojen mitaleita voimanostosta ja penkkipunnerruksesta.

Lähinnä naisten jääkiekon maalivahtivalmentajana kansallisella ja myös kansainvälisellä menestystä mainetta niittänyt Jouko Reinikainen on Kunniagallerian taulun nro 31. saaja. Kirkkaimpina meriitteinä Reinikaisella on 1999 maailmanmestaruus ja 2002 Salt Lake Cityn olympialaisten neljäs tila.

Uusi aluevaltaus Varkauden Urheilun ja Liikunnan Kunniagalleriaan nimeämisessä oli se, että tähän arvostettuun joukkoon nimettiin nainen, joka on tehnyt seuroissa pyyteetöntä perustason talkootyötä liki viisikymmentäviisi (55) vuotta. Useassa seurassa ahertanut Eila Toivonen sai kukkien kera kunniakirjan nro 32.

Palkittujen ansiolistat löytyvät Urheiluseurat ry:n nettisivulta, kuten myös järjestön hallituksen hyväksymät palkitsemissäännöt ja koostelista aikaisemmin Kunniagalleriaan nimetyistä henkilöistä.

Lisätietoja:
Varkauden Urheiluseurat ry

Hannu Kiminkinen
puh. 0500 279 926
hannu.kiminkinen@co.inet.fi
www.varkaudenurheiluseurat.fi


Vasemmalla Jouko Reinikaista tuurannut velipoika Jorma Reinikainen,
Tuija Karjalainen, Eila Toivonen ja Helka Haukan poika Pasi Haukka
(kuva Varkauden Urheiluseurat / Waltteri Mäensivu).



Varkauden Urheiluseurat ry
Yhteistyötä – verkostoitumista!



© 2020 Varkauden Urheiluseurat ry |
Toteutus: Janne Putkonen » | Varkauden sää | Webmail