Varkauden Urheiluseurat ry
Hae sivulta
| RSS
Kiitetään ja kumarretaan! Sielujen hoitoon – ansiomerkkejä anomaan
Julkaistu 22.03.2022 klo 10:37

Kiitetään ja kumarretaan!
Sielujen hoitoon – ansiomerkkejä anomaan

Myös varkautelainen liikunta-, urheilu- ja seuratoiminta pohjautuu lähes täysin aivan vapaaehtoiseen talkootyötoimintaan.

Mallikkaasti hoidettuun järjestötoimintaan ehdottomasti pitäisi kuulua toimijoiden ”sielunhoito” = kiitos ja kumarrus! Liian helppoa on löytää ahertajista virheitä tai tekemättömiä töitä!

Suomalaisessa liikuntatoiminnassa seuratoimijoita muistetaan hyvin hoidetuissa seuroissa mm. ansiomerkkejä luovuttamalla: syntymäpäivillä ja seurojen kokouksissa, vuosijuhlissa, jne..

Maassamme liikuntatoimintoihin kohdentuvia ansiomerkkejä myöntää anomuksiin pohjautuen mm. Opetus- ja kuluttuuriministeriö, lajiliitot, aluejärjestöt, muutamat seuratkin, jne…

Monet ovat vuosien saatossa ihmetelleet ”miksi minua ei ole muistettu, naapurikin sai renikan, vaikka ei ole tehnyt niin paljon kuin minä?” Yksi vastaus näihin kysymyksiin on: ”no kun eivät ole itse itselleen kehdanneet huomionosoituksia anoa”!

Varkaudessa on aivan oivallinen tapa kiittää talkootyön puurtajia luovuttamalla Varkauden Urheiluseurat ry:n ansiomerkki. Ohessa tämän paikallisen merkkijärjestelmän säännöt, meidän netistä löytyy listat aikaisemmin merkin saaneista.

Varkauden Urheiluseurat ry:n ansiomerkki kunniakirjoineen on oikein joustava ja edullinen keino seuratoimijoiden ”sielunhoitotyöhön”.

Laittanet mietintämyssyn korville: onko tiedossa tulevia syntymäpäiviä, seurojen vuosijuhlia, jne..?

Meidän ansiomerkkejä voi anoa kaiken aikaa = ei ole mitään ”viimeistä päivää”, hallituksen päätökset anomuksiin saadaan hoidettua hyvin joustavalla aikataululla.

Kiitetään ja kumarretaan, kunnioitetaan yhdessä tehtyjä päätöksiä eikä isketä puukkoja ahertajien selkiin!

Lisätietoja
Varkauden Urheiluseurat ry

Hannu Kiminkinen
puh. 0500 279 926
hannu.kiminkinen@co.inet.fi

Varkauden Urheiluseurat ry

rauhaa ja rakkautta……..
Ollaan rauhan puolella – sotia vastaan!© 2020 Varkauden Urheiluseurat ry |
Toteutus: Janne Putkonen » | Varkauden sää | Webmail