Varkauden Urheiluseurat ry
Hae sivulta
| RSS
Pomminvarmaa on! Kansainvälinen toiminta voimistaa!
Julkaistu 09.03.2022 klo 09:28

Pomminvarmaa on!
Kansainvälinen toiminta voimistaa!


Savolaisilla ja tämän myötä varkautelaisilla on ollut yli kolmekymmentä (30) vuotta hyvin vilkasta ja seuratoimintoja tukevaa kansainvälistä yhteistyötä virolaisten kanssa. Tärkein toiminnallinen yhteistyökumppani Virossa on ollut Tarton maakunnassa toimiva Eestimaa Spordiliit Jõudin alainen Tartumaa Spordiliit.


Tartumaa Spordiliitin 90-vuotisjuhlan kunniaksi tartolaiset julkaisevat kesäkuussa historiakirjan, missä tulee olemaan runsaasti tekstiä ja kuvia suomalaisten kanssa toteutusta yhteistyöstä. Tämän osuuden on pyyntöön pohjautuen tuottanut yhteistyön moottorina toiminut Varkauden Urheiluseurat ry:n puheenjohtaja Hannu Kiminkinen.


Tartossa tekstit on käännetty Viroksi ja valtaosa, toivottavasti kaikki niistä julkaistaan kuvineen 9.6.2022 ilmestyvässä yhteistyökumppanimme maakunnallisen urheiluliiton Tartumaa Spordiliit organisaation 90-vuotisjuhlakirjassa.

Tästä klikkaamalla avautuu Varkaudessa tuotettu yli kolmekymmentä (30) sivua sisältävä julkaisu, mihin on sijoitettu kaikki yhteistyöstä kirjoitetut tekstit ja kuvat Suomeksi sekä myös Viroksi.

Lisätietoja
Varkauden Urheiluseurat ry

Hannu Kiminkinen
+358 500 279 926
hannu.kiminkinen@co.inet.fi

Varkauden Urheiluseurat ry
Yhteistyötä – verkostoitumista!© 2020 Varkauden Urheiluseurat ry |
Toteutus: Janne Putkonen » | Varkauden sää | Webmail