Varkauden Urheiluseurat ry
Hae sivulta
| RSS
Tomas Käyhkö vuoden 2021 paras Varkauden Urheiluseurat ry palkitsemistoimissa
Julkaistu 01.03.2022 klo 09:19


Tomas Käyhkö vuoden 2021 paras
Varkauden Urheiluseurat ry palkitsemistoimissa


Varkauden Urheiluseurat ry on ottanut uudelleen pienen katkoksen jälkeen laajaan ohjelmaansa urheilijoiden palkitsemistoiminnan. Järjestön jäsenseurojen vuoden 2021 parhaaksi urheilijaksi hallitus nimesi kokouksessaan keilaaja Tomas Käyhkön. Mainareita edustava Käyhkö saavutti marraskuussa Dubaissa henkilökohtaisen miesten MM-hopeamitalin singlessä, minkä lisäksi hän juhli viime vuonna myös Suomen mestaruutta. Hänet nimettiin toistamiseen Suomen Keilailuliiton toimesta vuoden keilaajaksi.


Jäsenseuroilta pyydettyihin ja tulleisiin kirjallisiin esityksiin pohjautuen lajeista hallitus vahvisti palkittaviksi seuraavat henkilöt: jousiammunta Mika Rutonen Varkauden Jousiampujat, judo Eve Pöysti Yama Arashi, jääpallo Ari-Pekka Aho WP 35, moottorikelkkailu Joni Gustafsson Varkaus Racing Team, moottoripyöräily Jesse Mustonen Varkaus Racing Team, nyrkkeily Kalle Mikkonen Varkauden Voimailuseura, pesäpallo Elle Rissanen Puurtilan Kisa-Pojat ja taitoluistelu Milma Ursin Varkauden Tarmo.


Lajien parhaiden palkitsemiset suoritetaan jäsenseurojen järjestämissä tilaisuuksissa. Tomas Käyhkön palkitseminen suoritetaan 5. huhtikuuta järjestettävässä tilaisuudessa, missä muistetaan myös Varkauden Urheilun ja Liikunnan Kunniagalleriaan nimettyä neljää (4) henkilöä. Heidän nimet julkistetaan tämän palkitsemistilaisuuden yhteydessä.

Tomas Käyhkön kuva kotisivulta: www.keilailu.fi


Lisätietoja:
Varkauden Urheiluseurat ry

Hannu Kiminkinen
puh. 0500 279 926
hannu.kiminkinen@co.inet.fi


Varkauden Urheiluseurat ry

Yhteistyötä – verkostoitumista!© 2020 Varkauden Urheiluseurat ry |
Toteutus: Janne Putkonen » | Varkauden sää | Webmail