Varkauden Urheiluseurat ry
Hae sivulta
| RSS
Kunniagalleria
Julkaistu 25.11.2021 klo 10:04

Varkauden Urheilun ja Liikunnan Kunniagalleriaan

 

on vuoden 2021 osalta nimetty neljä henkilöä. Päätökset on tehnyt Varkauden Urheiluseurat ry:n hallitus, palkitsemiset ja kukitukset on suoritettu Korona pandemian vuoksi pienimuotoisessa kahvitilaisuudessa keskiviikkona 13.10.

Kunniagalleriaan on nimetty numerolla 25. Matti Venäläinen, joka on palkittu vuonna 1966 pesäpallon lyöjäkuninkaana. Toinen galleriaan nimetty myös Puurtilan Kisa-Poikia edustanut pesäpalloilija Heikki Kilpeläinen palkittiin vuoden -66 mestaruussarjan lukkarina. Edesmenneiden pesismiesten puolesta palkitsemisten vastaanotot suorittivat omaiset.

Jääkiekkotuomarina kansallisella ja myös kansainvälisellä tasolla loistanut Kari ”Kippari” Nieminen pokkasi palkitsemistilaisuudessa kunniagallerian taulun nro 27. Pitkään Varkauden Jääkiekkotuomarit ry:n puheenjohtajana toiminut Nieminen on palkittu ottelukauden 1993-1994 jääkiekon SM-liigan parhaana tuomarina.

Hyvin laaja-alaisesti suomalaista ja varkautelaista liikunta- ja urheilutoimintaa tutkinut yleisurheilutaustan omaava Varkauden Tarmon kasvatti, liikuntasosiologian professori Hannu Itkonen on nimetty Varkauden Urheilun ja Liikunnan Kunniagalleriaan numerolla 28.

 

Kuvassa Matti Venäläisen tyttö Inka-Riitta Jantunen, Hannu Itkonen, Heikki Kilpeläisen vaimo Marja-Liisa ja Kari Nieminen.

 © 2020 Varkauden Urheiluseurat ry |
Toteutus: Janne Putkonen » | Varkauden sää | Webmail