Varkauden Urheiluseurat ry
Hae sivulta
| RSS
30-vuotisjuhlan peruminen, Varkauden Urheiluseurat ry
Julkaistu 14.10.2020 klo 10:41

 

 Varkauden Urheiluseurat ry 30 v.

Varkauden Urheiluseurat ry:n maaliskuinen 30-vuotisjuhla jouduttiin Korona pandemian vuoksi aivan viimetipassa perumaan. Tosi harmillista 14.3.2020 ”Varkautelaiset seuratoimijat framille” juhlan perumisessa oli se, kun tilaisuuteen oli ilmoittautunut määräaikaan mennessä komeasti 170 henkilöä.

Järjestön hallitus on päättänyt, että ikävän ”Korona-pelin” toisen aallon vuoksi vuosijuhlaa ei tulla ollenkaan järjestämään. Odotellaan 35 v. tai 40 v. juhlia?

Varkauden Urheilun ja Liikunnan Kunniagalleria on ollut sekoilun vuoksi pari vuotta aivan tarpeettomalla tauolla. ”Pikku huilin” jälkeen järjestön hallitus nimesi tämän vuoden osalta tähän Kunniagalleriaan neljä (4) henkilöä. Heidän kunniaksi järjestetään tällä viikolla Koronaa varoen pienimuotoinen kahvi- ja kukitustilaisuus.

Samassa tilaisuudessa julkistetaan myönnettyjen ansiomerkkien saajat. Ohessa on koostelista myönnetystä huomionosoituksista, tiedot löytyvät myös järjestömme kotisivulla: www.varkaudenurheiluseurat.fi

Näiltä sivuilta löytyy myös maaliskuinen 30-vuotisjuhlajulkaisu:
https://varkaudenurheiluseurat.fi/wp-content/uploads/2020/03/30-v.-juhlajulkaisu.pdf

Maaliskuun juhlassa luovutettavaksi tarkoitetut ansiomerkit ja kunniakirjat tullaan luovuttamaan seurojen omissa tilaisuuksissa siten, että tarvittaessa merkkejä myöntäneen järjestön hallituksen edustaja voi tarpeen mukaan olla merkkejä luovuttamassa. Seuroille tullaan soittelemaan asiasta.

Yhteistyöterveisin!

Varkauden Urheiluseurat ry
Hannu Kiminkinen, puheenjohtaja
puh. 0500 279 926
hannu.kiminkinen@co.inet.fi                  
www.varkaudenurheiluseurat.fi

 

Varkauden Urheiluseurat ry
30 v. verkostoitumista ja yhteistyönvirityksiä..© 2020 Varkauden Urheiluseurat ry |
Toteutus: Janne Putkonen » | Varkauden sää | Webmail