Varkauden Urheiluseurat ry
Hae sivulta
| RSS
21.6.2017 Varkauden Teatteri, Hannu Kiminkisen eläkekahvitus
Julkaistu 07.06.2017 klo 10:56

Arvoisat järjestötoimijat ja yhteistyökumppanit

On muutoksen aika! Kevään aikana olen pakonomaisesti siirtynyt palkkatyöstä sivuun – eläkeukoksi!

Liki viisikymmentä vuotta kestänyt työura on sisältänyt reippaasti yli 30 vuotta antoisaa ja virikkeellistä liikunta-, urheilu- ja järjestötoimintaa. 1986 kesällä vain pariksi-kolomeksi vuodeksi kaavailemani Varkauden keikka vierähti aika pitkäksi ja Varkauden Urheiluseurat ry:n myötä viimevuosiin saakka hyvin antoisaksi!

Eläkepäivieni ja tulevan Juhannuksen kunniaksi tarjoan yhdessä viimeisen (?) työnantajani Varkauden Urheiluseurat ry:n kanssa Varkauden Teatterin kahviossa (Laivalinnankatu 29) keskiviikkona 21.6.2017 klo 13.30- 16.45 ihan kunnolliset iltapäiväkahvit kakun ja piirakoiden kera.

Rohkenen toivoa, että mallikkaan kahvituksen turvaamisen vuoksi mukaan tulijat ilmoittaisivat maanantaihin 19.6. klo 16 mennessä kahville tulon vastaamalla tähän sähköpostiin, soittamalla tahi tuuppaamalla tekstarin puhelimeeni!

Jatkossa puhelinnumeroni ja sähköpostisoitteeni säilyvät ennallaan!

Tapaamista ja Hikisiä Veneilykelejä odotellen!

Hannu Kiminkinen

0500 279 926

hannu.kiminkinen@co.inet.fi

Ps.
liikuntaa, urheilua, järjestötoimintaa, yhteistyön virityksiä en jätä: hoidan jatkossa luottamusmiesvetoisesti näitä toimia voimieni, omien mieltymysteni ja vakaumukseni viitoittamalla tiellä!

 © 2020 Varkauden Urheiluseurat ry | Toteutus: Janne Putkonen » | Varkauden sää | Webmail