Varkauden Urheiluseurat ry
Hae sivulta
| RSS
3.3.2016 Varkauden Urheilugaala, 2015 vuoden parhaat ja palkitut
Julkaistu 03.03.2016 klo 20:16

Varkauden Urheilun ja Liikunnan Kunniagalleriaan nimetyt:
Pentti Jokinen jääpallo WP 35, Pekka Kettunen jääpallo WP 35, Esko Holopainen jääpallo WP 35, Pauli Auvinen jääpallo WP 35 ja Kalevi Rasimäki kaupungin liikuntatoimenjohtaja.

Varkauden Urheiluseurat ry:n kultainen ansiomerkki:
Heikki Hakuli Varkauden NMKY

2015 Varkauden paras urheilija:
Aki-Pekka Mustonen Varkaus Racing Team

2015 Varkauden kaupungin stipendit:
Joonas Jehkinen Keilaseura Mainarit, Anni Kolari Yama-Arashi, Markku Levänen Savon Dynamo, Aki-Pekka Mustonen Varkaus Racing Team, Jesse Mustonen Varkaus Racing Team, Laura Niinimäki Ratsastusseura Hakkapeliitat -71, Peter Paloranta Varkaus Racing Team ja Timo Pulkkinen Pohjois-Savon Näkövammaiset ry Varkauden osasto.

2015 nuoret stipendiurheilijat, Varkauden Urheiluseurat ry:n ja Warkauden Lehden junnu-stipendit:
pojat: Kasper Malkki judo Yama-Arashi ja tytöt: Jessi Korhonen lentopallo Varkauden NMKY.

2015 ohjaaja- ja valmentajatunnustus:
Heidi Kopsa lentopallo Varkauden NMKY.

2015 liikunta- ja urheiluteko:
Warkauden urheilu tukijat.

2015 Varkauden urheiluseurat ry:n jäsenseurojen lajien parhaat

Miehet:
frisbeegolf: Maco Moilanen Disc Golf Varkaus, golf: Jaakko Koponen Kartanogolf, jalkapallo: Robert Ruippo Warkauden Jalkapalloklubi – Warkaus JK, jääkiekko: Elias Ylä-Herttuala Warkis Varkaus, jääpallo: Aleksi Puustinen WP 35, kaukalopallo: Jouni Virtanen Varkauden kaukalopallo, EPA-TT, keilailu: Joonas Jehkinen Keski-Savon Keilailuliitto / Mainarit, moottoripyöräily: Aki-Pekka Mustonen Varkaus Racing Team, pesäpallo: Lari Kilpeläinen Puurtilan Kisa-Pojat, salibandy: Henrik Härkönen Varkauden Tarmo ja shakki: Mikko Timonen Varkauden Tarmo.

Naiset:
golf: Mari Liuska Kartanogolf, judo: Anni Kolari Yama-Arashi, keilailu: Kirsi Partanen Keski-Savon Keilailuliitto / WBT, lentopallo: Emma Väliaho Varkauden NMKY, ratsastus: Laura Niinimäki Ratsastusseura Hakkapeliitat-71, salibandy: Mari Pietiläinen Varkauden Tarmo ja yleisurheilu: Janika Heikkinen Varkauden Kenttä-Veikot.

Veteraanit, miehet:
ammunta: Risto Kiema Varkauden Ampujat, golf: Yrjö Nykänen Kartanogolf, jalkapallo: Jukka Sirviö Warkauden Jalkapalloklubi – Warkaus JK, jääkiekko: Sami Kallio Laakasijat, keilailu: Timo Koivula Keski-Savon Keilailuliitto / Ysisata, kaukalopallo: Marko Luostarinen Varkauden kaukalopallo EPA-TT, lentopallo: Ilkka Tarvus Varkauden NMKY, moottoripyöräily: Janne Tainio Varkaus Racing Team, pesäpallo: Petri Pietinen Puurtilan Kisa-Pojat, potkukelkkailu: Markku Levänen Savon Dynamo, salibandy: Petri Lappi Varkauden Tarmo, suunnistus: Tapio Tikkanen Savon Suunta, uinti: Lauri Vilhunen Varkauden Uimarit, vammaisurheilu: Timo Pulkkinen Pohjois-Savon Näkövammaiset, voimanosto: Ilkka Launonen Savon Voima Veikot ja yleisurheilu: Tapio Tikkanen Varkauden Kenttä-Veikot.

Veteraanit, naiset:
golf: Aila Korhonen Kartanogolf, keilailu: Marja Moilanen Keski-Savon Keilailuliitto / Ufot, lentopallo: Päivi Malkki Varkauden NMKY, suunnistus: Tarja Törmikoski Savon Suunta ja uinti: Elisa Vilhunen Varkauden Uimarit.

17 – 20 v. pojat:
autourheilu: Ville Welin Varkauden Urheiluautoilijat, jalkapallo: Esa-Matti Nieminen Warkauden Jalkapalloklubi – Warkaus JK, jääkiekko: Valtteri Nousiainen Warkis Varkaus, jääpallo: Ville Koskinen WP 35, kaukalopallo: Petri Auvinen Varkauden kaukalopallo, EPA-TT, keilailu: Topias Venäläinen Keski-Savon Keilailuliitto / WBT, moottoripyöräily: Jesse Mustonen Varkaus Racing Team, pesäpallo: Nuutti Hyttinen Puurtilan Kisa-Pojat, ratsastus: Teemu Tuovinen Ratsastusseura Hakkapeliitat – 71, salibandy: Asa Palhomaa Varkauden Tarmo, shakki: Leo Hentunen Varkauden Tarmo, suunnistus: Antti Järvenpää Savon Suunta, uinti: Ville Luukkonen Varkauden Uimarit ja yleisurheilu: Juuso Kolari Varkauden Kenttä-Veikot.

17-20 v. tytöt:
jalkapallo: Kiia Heiskanen WJK Juniorit, judo: Noora Malkki Yama-Arashi, jääpallo: Josefiina Voutilainen WP 35, lentopallo: Anna Eronen Varkauden NMKY, pesäpallo: Milja Pessi Puurtilan Kisa-Pojat, ratsastus: Tuuli Torvinen Varkauden Urheiluratsastajat, salibandy: Jenny Juntunen Varkauden Tarmo, taitoluistelu: Liisa Nokelainen Varkauden Tarmo, uinti: Viivi Immonen Varkauden Uimarit, voimanosto: Jenna Pitkänen Savon Voima Veikot ja yleisurheilu: Laura Ollikainen Varkauden Kenttä-Veikot.

13 – 16 v. pojat:
autourheilu: Simo Tolvanen Varkauden Urheiluautoilijat, golf: Kaarle Muurikoski Kartanogolf, jalkapallo: Ilari Kekäläinen WJK Juniorit, judo: Kasperi Malkki Yama-Arashi, jääkiekko: Oskari Timonen Warkis Varkaus, jääpallo: Akseli Uotinen WP 35, keilailu: Onni Riikonen Keski-Savon Keilailuliitto / Mainarit, moottoripyöräily: Niklas Säyriö Varkaus Racing Team, pesäpallo: Nestori Moisio Puurtilan Kisa-Pojat, salibandy: Jasper Tolvanen Varkauden Tarmo, suunnistus: Samuli Natunen Savon Suunta, uinti: Miikka Luukinen Varkauden Uimarit ja yleisurheilu: Kaapo Kolari Varkauden Kenttä-Veikot.

13 – 16 v. tytöt:
agility: Elli Laitinen Varkauden Palvelus-Seurakoirat, jalkapallo: Oona Ceder WJK Juniorit, judo: Ida Pöysti Ymaha-Arashi, jääkiekko: Jenni Rosvall Warkis Varkaus, karate: Triinu Grün Koshinka, keilailu: Nanna Salakka Keski-Savon Keilailuyhdisty / WBT, lentopallo: Jessi Korhonen Varkauden NMKY, pesäpallo: Ada Rothström Puurtilan Kisa-Pojat, ratsastus: Ilona Jäntti Varkauden Urheiluratsastajat, suunnistus: Anu Pylkkänen Savon Suunta, taitoluistelu: Elvi Väliaho Varkauden Tarmo, uinti: Siina Salmi Varkauden Uimarit ja yleisurheilu: Heta Rundelin Varkauden Kenttä-Veikot.© 2020 Varkauden Urheiluseurat ry |
Toteutus: Janne Putkonen » | Varkauden sää | Webmail