Varkauden Urheiluseurat ry
Hae sivulta
| RSS
Varkauden Urheiluseurat ry 2014 palkitut
Julkaistu 13.03.2015 klo 18:45

Varkauden Urheiluseurat ry 2014 palkitut
Käärmeniementie 15 B
78200 Varkaus

13.3.2015 Varkauden Urheiluseurat ry 25 v. juhla, Joutenlahden Kimppa Työpajat

Varkauden Urheilun ja Liikunnan Kunniagalleriaan nimetyt:
Adolf Turakainen Varkauden Tarmo, Oiva Halmetoja Warkauden Urheilijat ja Einari Friman Varkauden Tarmo.

2014 Varkauden paras urheilija:
Joonas Jehkinen Keilaseura Mainarit.

2014 Varkauden kaupungin stipendit:
Joonas Jehkinen Keilaseura Mainarit, Ville Juuti Koshinkan, Jarkko Koponen Leppävirran Urheilijat, Markku Levänen Savon Dynamo, Jesse Mustonen Varkaus Racing Team, Peter Paloranta Varkaus Racing Team, Timo Pulkkinen Pohjois-Savon Näkövammaiset Varkauden osasto ja Laura Tikkanen Koshinkan.

2014 nuoret stipendiurheilijat, Varkauden Urheiluseurat ry:n ja Warkauden Lehden junnu-stipendit:
pojat: Tuomas Luukinen Varkauden Uimarit ja tytöt: Noora Malkki Yama-Arashi.

2014 ohjaaja- ja valmentajatunnustus:
Jouko Reinikainen Warkis Varkaus.

2014 liikunta- ja urheiluteko:
Varkauden Urheiluautoilijat.

2014 Varkauden Urheiluseurat ry:n jäsenseurojen lajien parhaat:

Miehet:
autourheilu: Juuso Häyrinen Varkauden Urheiluautoilijat, frisbeegolf: Maco Moilanen Disc Golf Varkaus, golf: Jaakko Koponen Kartanon Golf, jalkapallo: Ville Rautio Warkauden Jalkapalloklubi – Warkaus JK, jääkiekko: Tommi Kärkkäinen Warkis Varkaus, jääpallo: Jukka-Pekka Hoffren WP 35, kaukalopallo: Mikko Korhonen WP 35, karate: Ville Juuti Koshinkan, keilailu: Joonas Jehkinen Keski-Savon Keilailuliitto / Mainarit, moottorikelkkailu: Kari Nykänen Varkaus Racing Team, moottoripyöräily: Peter Paloranta Varkaus Racing Team, pesäpallo: Antti Kilpeläinen Puurtilan Kisa-Pojat, potkulautailu ja -kelkkailu: Markku Levänen Savon Dynamo, salibandy: Jyri Piiroinen Varkauden Tarmo.

Naiset:
golf: Sonja Valtonen Kartano Golf, karate: Laura Tikkanen Koshinkan, keilailu: Kirsi Partanen Keski-Savon Keilailuliitto / WBT, ratsastus: Elina Thil Varkauden Urheiluratsastajat, voimanosto: Viivi Valutie Savon Voima Veikot, yleisurheilu: Janika Heikkinen Varkauden Kenttä-Veikot.

Veteraanit, miehet:
golf: Juha Nissinen Kartano Golf, jalkapallo: Jarmo Boman Warkauden Jalkapalloklubi – Warkaus JK, jääkiekko: Mikko Skinnari Laakasijat, jääpallo: Jouni Nissinen WP 35, keilailu: Erkki Tuomainen Keski-Savon Keilailuliitto / WBT, moottorikelkkailu: Mika Gustafsson Varkaus Racing Team, suunnistus: Tapio Tikkanen Savon Suunta, uinti: Lauri Vilhunen Varkauden Uimarit, voimanosto: Ilkka Launonen Savon Voima Veikot.

Veteraanit, naiset:
golf: Tuija Silvast Kartano Golf, keilailu: Liisa Makkonen Keski-Savon Keilailuliitto / WBT, lentopallo: Catharina Svenlin Varkauden NMKY, suunnistus: Tarja Törmikoski Savon Suunta, uinti: Elisa Vilhunen Varkauden Uimarit, voimanosto: Piia Valkonen Savon Voima Veikot.

17 – 20 v. pojat:
autourheilu: Jesse Kervinen Varkauden Urheiluautoilijat, jalkapallo: Miro Pylkkänen WJK Juniorit, jääkiekko: Ville Tikkanen Warkis Varkaus, jääpallo: Ville Koskinen WP 35, kaukalopallo: Petri Auvinen WP 35, keilailu: Topias Venäläinen Keski-Savon Keilailuliitto / WBT, moottoripyöräily: Jesse Mustonen Varkaus Racing Team, pesäpallo: Nuutti Hyttinen Puurtilan Kisa-Pojat, ratsastus: Teemu Tuominen Ratsastusseura Hakkapeliitat -71, salibandy: Niko Immonen Varkauden Tarmo, shakki: Leo Hentunen Varkauden Tarmo, suunnistus: Antti Järvenpää Savon Suunta, uinti: Tuomas Luukinen Varkauden Uimarit, voimanosto: Niko Pitkänen Savon Voima Veikot, yleisurheilu: Riku Rundelin Varkauden Kenttä-Veikot.

17 – 20 v. tytöt:
jalkapallo: Carita Harinen WJK Juniorit, lentopallo: Anni Häkkilä Varkauden NMKY, pesäpallo: Noora Pöllänen Puurtilan Kisa-Pojat, ratsastus: Miina Soini Ratsastusseura Hakkapeliitat -71, taitoluistelu: Liisa Nokelainen Varkauden Tarmo, uinti: Viivi Immonen Varkauden Uimarit, yleisurheilu: Susanna Seppänen Varkauden Kenttä-Veikot, voimanosto: Jenna Pitkänen Savon Voima Veikot.

13 – 16 v. pojat:
autourheilu: Simo Tolvanen Varkauden Urheiluautoilijat, golf: Joonathan Laitinen Kartano Golf, jalkapallo: Ilari Kekäläinen WJK Juniorit, judo: Kasperi Malkki Yama-Arashi, jääkiekko: Vili-Oskari Timonen Warkis Varkaus, jääpallo: Joonas Kankkunen WP 35, kaukalopallo: Lasse Virtanen WP 35, keilailu: Onni Riikonen Keski-Savon Keilailuliitto / WBT, moottoripyöräily: Niklas Säyriö Varkaus Racing Team, pesäpallo: Eetu Huovinen Puurtilan Kisa-Pojat, suunnistus: Samuli Natunen Savon Suunta, uinti: Roope Korhonen Varkauden Uimarit, voimanosto: Ville Kinnunen Savon Voima Veikot, yleisurheilu: Tatu Rundelin Varkauden Kenttä-Veikot.

13 – 16 v. tytöt:
jalkapallo: Emma Siitonen WJK Juniorit, judo: Noora Malkki Yama-Arashi, jääkiekko: Lea Jordan Warkis Varkaus, jääpallo: Minni Lappalainen WP 35, lentopallo: Emma Kuusela Varkauden NMKY, pesäpallo: Milja Pessi Puurtilan Kisa-Pojat, ratsastus: Tuuli Torvinen Varkauden Urheiluratsastajat, suunnistus: Anu Pylkkänen Savon Suunta, taitoluistelu: Elli Väliaho Varkauden Tarmo, uinti: Anika Hynönen Varkauden Uimarit, yleisurheilu: Laura Ollikainen Varkauden Kenttä-Veikot.

Eskon pytty (lahj. Esko Paukkonen)
Veli-Matti Koistinen Varkauden Kenttä-Veikot, Joroisten Sporttiklubi ja Pellossalmen Nousu.

Luovutetut huomionosoitukset

Suomen Nyrkkeilyliiton kultainen ansiomerkki
Antero Halonen Varkauden Voimailuseura.

Pohjois-Savon Liikunta ry:n kunniakilpi
Hannu Kiminkinen puheenjohtaja ja Juhani Paasi Warkauden Basket.

Pohjois-Savon Liikunta ry:n kultainen ansiomerkki
Raimo Ahokas Savon Suunta, Pekka Hahl varapuheenjohtaja, Pekka Koponen WP 35, Lilli Korhonen Varkauden Kuntoliikunta ja Pekka Markkanen WP 35.

Pohjois-Savon Liikunta ry:n hopeinen ansiomerkki
Pekka Toivanen Warkis Varkaus ja Kari Tyrväinen Puurtilan Kisa-Pojat.

TUL:n Savon piirin kultainen ansiomerkki
Matti Semi Varkauden Tarmo

Varkauden Urheiluseurat ry:n kultainen ansiomerkki
Minna Heikkinen Varkauden Urheiluratsastajat, Antti Immonen Warkis Varkaus ja WJK Juniorit, Hannu Ilonen Varkauden Invalidit, Väinö Kauhanen Keski-Savon Keilailuliitto, Pauli Kinnunen Warkauden Jalkapalloklubi – Warkaus JK, Janne Kuronen Puurtilan Kisa-Pojat, Anne Kosunen Varkauden Naisvoimistelijat, Aarne Mustonen Varkaus Racing Team, Kari Nieminen Varkauden Jääkiekkotuomarit
Anna-Maija Piippo TUL:n Savon piiri, Esko Ropponen Harjurannan Kyläyhdistys, Jevgeni Shorohov Venäjän Karjalan tasavallan urheilukomitea, Aivar Soop Tarton kunta Viro, Timo Tenhunen Keski-Savon Pateri ja Pekka Turtiainen Keski-Savon Keilailuliitto.

Varkauden Urheiluseurat ry:n hopeinen ansiomerkki:
Henrik Kosonen WP 35, Mika Ojala Yama Arashi ja Arttu Lahtinen Varkauden Tarmo.

Lisätietoja
Varkauden Urheiluseurat ry / Hannu Kiminkinen
0500 279926
hannu.kiminkinen@co.inet.fi© 2020 Varkauden Urheiluseurat ry |
Toteutus: Janne Putkonen » | Varkauden sää | Webmail