Varkauden Urheiluseurat ry
Hae sivulta
| RSS
22.2.2013 Varkauden Urheilugaala, Palkitut
Julkaistu 01.03.2013 klo 13:45

Varkauden Urheiluseurat ry                                             2012 palkitut
Käärmeniementie 15 B
78200 Varkaus

22.2.2013 Varkauden Urheilugaala, Joutenlahden Kimppa Työpajat

2012 Varkauden parhaat urheilijat:
miesurheilija: Aki-Pekka Mustonen Varkaus Racing Team,
naisurheilija: Laura Niinimäki Ratsastusseura Hakkapeliitat -71.

Varkauden Urheilun ja Liikunnan Kunniagalleriaan nimetyt:
Jaakko Suikkari Warkauden Urheilijat
Reijo Nykänen Warkauden Urheilijat
Antero Halonen Warkauden Urheilijat

2012 Varkauden kaupungin stipendit:
Jarno Jokinen Hard Power Team 95
Markku Levänen Savon Dynamo
Aki-Pekka Mustonen Varkaus Racing Team
Timo Pulkkinen Pohjois-Savon Näkövammaiset, Varkauden osasto

2012 nuoret stipendiurheilijat:
poikien junnu-stipendi: Antti-Ville Räisänen WJK Juniorit,
tyttöjen junnu-stipendi: Laura Ollikainen Varkauden Kenttä-Veikot.

2012 ohjaaja- ja valmentajatunnustukset:
Harri Luukkonen Varkauden Uimarit,
Kimmo Kinnunen Ratsastusseura Hakkapeliitat -71.

2012 urheiluteko:
Puurtilan Kisa-Pojat, pesäpallon suurleirin järjestäminen.

2012 kunnianmaininnat:
Varkauden Tarmo,100 v. juhlavuoden toimintojen järjestäminen ja Tarmon Taival historiakirjan tuottaminen,
Heikki Impivaara Varkauden Invalidit, vammaisurheilun pitkäjänteinen edistäminen.

2012 Varkauden Urheiluseurat ry:n jäsenseurojen lajien parhaat:

Miehet:
Frisbeegolf: Aku Mykkänen Disc Golf Varkaus, jalkapallo: Vänttinen Vili-Petteri Warkauden Jalkapalloklubi – Warkaus JK, jääkiekko: Antti Lyytinen Warkis Varkaus, jääpallo: Hoffren Jukka-Pekka WP 35, kaukalopallo: Petri Mutka Enson Pallo, keilailu: Kari Hurri Keski-Savon Keilailuliitto  / Ysisata, moottorikelkkailu: Joni Gustafsson Varkaus Racing Team, moottoripyöräily: Aki-Pekka Mustonen Varkaus Racing Team, paini: Eetu Tolvanen Varkauden Tarmo, pesäpallo: Lari Kilpeläinen Puurtilan Kisa-Pojat, potkulautailu ja -kelkkailu: Markku Levänen Savon Dynamo, pöytätennis: Joonas Pikkarainen Varkauden Tarmo, salibandy: Jarno Multanen Varkauden Tarmo, shakki: Mikko Timonen Varkauden Tarmo, uinti: Lauri Vilhunen Varkauden Uimarit, voimanosto: Markku Väisänen Savon Voima Veikot.

Naiset:
Keilailu: Kirsi Partanen Keski-Savon Keilailuliitto / WBT, pesäpallo: Miia Tyrväinen Puurtilan Kisa-Pojat, ratsastus: Laura Niinimäki Ratsastusseura Hakkapeliitat -71, suunnistus: Iisa Lehtiniemi Savon Suunta.

Veteraanit, miehet:
Jalkapallo: Hannu Lehvonen Warkauden Jalkapalloklubi – Warkaus JK, jääkiekko: Jari Välimaa Laakasijat, jääpallo: Sami Jokinen WP 35, keilailu: Urho Nuutinen Keski-Savon Keilailuliitto / WBT, kaukalopallo: Marko Paukku Enson Pallo, lentopallo: Ismo Huovinen Varkauden NMKY, moottorikelkkailu: Mika Gustafsson Varkaus Racing Team, moottoripyöräily: Juha Rantala Varkaus Racing Team, petanque: Erkki Hyttinen ja Samuli Ilmonen Varkauden Tarmo, salibandy: Petri Lappi Varkauden Tarmo, shakki: Timo Airas Varkauden Tarmo, suunnistus: Tapio Tikkanen Savon Suunta, vammaisurheilu: Timo Pulkkinen Pohjois-Savon Näkövammaiset, voimanosto: Ilkka Launonen Savon Voima Veikot, yleisurheilu: Vesa Piira Varkauden Kenttä-Veikot.

Veteraanit, naiset:
Keilailu: Liisa Makkonen Keski-Savon Keilailuliitto ry / Pyörre, lentopallo: Arja Hyvärinen Varkauden NMKY, suunnistus: Tarja Törmikoski Savon Suunta, voimanosto: Piia Valkonen Savon Voima Veikot.

17 – 20 v. pojat:
Jalkapallo: Miro Pylkkänen WJK Juniorit, jääkiekko: Ville Tikkanen Warkis Varkaus, jääpallo: Niko Nissinen WP 35, kaukalopallo: Jussi Nyyssönen Enson Pallo, keilailu: Jaakko Peltonen Keski-Savon Keilailuliitto / Pyörre, lentopallo: Eetu Häyrinen Keski-Savon Pateri  / Saimaa Volley, moottoripyöräily: Peter Paloranta Varkaus Racing Team, pesäpallo: Otto Leväinen Puurtilan Kisa-Pojat, salibandy: Riku Karvonen Varkauden Tarmo, shakki: Leo Hentunen Varkauden Tarmo, suunnistus: Antti Järvenpää Savon Suunta, yleisurheilu: Sami Kääriäinen Varkauden Kenttä-Veikot.

17 – 20 v. tytöt:
Jalkapallo: Heini Hyvönen WJK Juniorit, jääkiekko: Janina Kolehmainen Warkis Varkaus, jääpallo: Siiri Herranen WP 35, kaukalopallo: Lotta Turunen Enson Pallo, lentopallo: Jutta Häkkilä Varkauden NMKY, pesäpallo: Sanna Katriina Rouvinen Puurtilan Kisa-Pojat, ratsastus: Anni Torvinen Varkauden Urheiluratsastajat, suunnistus: Annina Koskinen Savon Suunta, uinti: Jenni Luukkonen Varkauden Uimarit, voimanosto: Jenna Pitkänen Savon Voima Veikot.

13 – 16 v. pojat:
Autourheilu: Ville Welin Varkauden Urheiluautoilijat, jalkapallo: Antti-Ville Räisänen WJK Juniorit, jääkiekko: Santeri Suomalainen Warkis Varkaus, jääpallo: Jimi Heinonen WP 35, kaukalopallo: Asa Palhomaa Enson Pallo, keilailu: Peetu Pikkarainen Keski-Savon Keilailuliitto  / Pyörre, paini: Juuso Itkonen Varkauden Tarmo, pesäpallo: Kalle Moisio Puurtilan Kisa-Pojat, potkulautailu- ja kelkkailu: Joona Levänen Savon Dynamo, suunnistus: Samuli Natunen Savon Suunta, uinti: Tuomas Luukinen Varkauden Uimarit, yleisurheilu: Riku Rundelin Varkauden Kenttä-Veikot.

13 – 16 v. tytöt:
Jalkapallo: Aino Kröger WJK Juniorit, judo: Sini Vasko Yama Arashi, jääkiekko: Petra Keromaa Warkis Varkaus, jääpallo: Sara Vaanola WP 35, kaukalopallo: Tia Korhonen Enson Pallo, lentopallo: Anni Häkkilä Varkauden NMKY, paini: Emma Järvinen Varkauden Tarmo, pesäpallo: Noora Pöllänen Puurtilan Kisa-Pojat, ratsastus: Tuuli Torvinen Varkauden Urheiluratsastajat, suunnistus: Anu Pylkkänen Savon Suunta, uinti: Viivi Immonen Varkauden Uimarit, yleisurheilu: Laura Ollikainen Varkauden Kenttä-Veikot.

Lisätietoja
Varkauden Urheiluseurat ry / Hannu Kiminkinen
0500 279926
hannu.kiminkinen@co.inet.fi© 2020 Varkauden Urheiluseurat ry |
Toteutus: Janne Putkonen » | Varkauden sää | Webmail