Varkauden Urheiluseurat ry
Hae sivulta
| RSS
30.10.2010 Merkkisadetta seuratoimijoille
Julkaistu 01.11.2010 klo 08:26

2010 Varkauden Urheiluseurat ry 20 v.
Ansiomerkki – kiitos seuratoimijalle, Varkauden Urheiluseurat ry:llä on ollut oma merkkijärjestelmä v. 2001 alkaen

30.10.2010 Varkaus. liikuntatalo
Varkauden Urheiluseurat ry:n 20 v. juhla

Varkauden Urheiluseurat ry:n 20 v. juhlassa Suomen Liikunta ja Urheilu ry:n kultaisen ansiomerkin rintaansa saivat  Raimo Ahokas Savon Suunta, Pekka Hahl Warkauden Jalkapalloklubi -Warkaus JK, Pekka Koponen WP 35, Lilli Korhonen Varkauden Kuntoliikunta, Pekka Markkanen WP 35 ja Juhani Paasi Warkauden Basket.

SLU:n hopeisen ansiomerkin saajia olivat Kari Ruutiainen Warkauden Urheilijat, Olli Seppälä Varkauden Kenttä-Veikot, Juhani Tuomainen Varkauden Latu ja Tauno Väisänen Varkauden Työväen Palloilijat. SLU:n edustajana merkkejä oli luovuttamassa Pohjois-Savon Liikunta ry:n iisalmelainen puheenjohtaja Arto Niemelä.

Varkauden Urheiluseurat ry.n kultaiset ansiomerkit juhlatilaisuudessa pokkasi Warkauden Urheilijoiden Pekka Söderholm ja Sirpa Söderholm. Lisäksi tilaisuudessa annettiin seuratoimijoille juhlallisesti maaliskuussa luovutettavaksi tarkoitettuja ansiomerkkejä, henkilöt olivat silloin estyneitä ja asia julkistettiin silloin tiedotusvälineissä.

********************************

Varkauden Urheiluseurat ry
Hannu Kiminkinen
Kauppakatu 19, 78200 Varkaus
puhelinvaihde 040 868 1111/ Kiminkinen
telefax 017 5526081
hannu.kiminkinen@co.inet.fi
hannu.kiminkinen@varkaudenurheiluseurat.fi
varkauden.urheiluseurat@co.inet.fi
www.varkaudenurheiluseurat.fi© 2015 Varkauden Urheiluseurat ry | Toteutus: Janne Putkonen, ylläpito: Arto Kolehmainen » | Varkauden sää | Webmail