Varkauden Urheiluseurat ry
Hae sivulta
| RSS
Warkauden Urheilijat, kolme kuvaa Juhani Oksmanin arkistoista
Julkaistu 09.03.2010 klo 09:38

Katso suurempi kuva klikkaamalla.

SVUL:n Suur-Savon painonoston piirileiri Savonlinnan Kaupunsaaressa 1963. WU:n pojat alarivissä vasemmalta ensimmäinen Pekka Lahti, alarivissä kolmas vasemmalta Yrjö Hyttinen ja kuudes vasemmalta Mikko Kettunen. Ylärivissä neljäs vasemmalta Juhani Oksman.

Warkauden Urheilijoiden jääkiekon SM-sarja joukkue muistelemassa menneitä menestyksen vuosia 1983 maaliskuussa. Vasemmalta alhaalla Juhani Oksman, Timo Tuomainen, Tygo Tenhunen, Raimo Borgman ja Antti Kallio. Ylärivi vasemmalta Teuvo Tiirikka, Jaakko Jussila, Pekka Olkkonen, Jorma Bruun ja Seppo Turunen. Kuvasta puuttuvat Jorma Ristola, Heikki Peräkylä, Matti Tarvainen, Mauno Vänttinen ja Raimo Vesa

Painonnostokuva Kämärin salilta 1963, siinä WU:n nostajat vasemmalta Pekka Lahti, Yrjö Hyttinen ja Pauli Oksman. Juhani Oksman edessä romut rinnalla kyykyssä.© 2015 Varkauden Urheiluseurat ry | Toteutus: Janne Putkonen, ylläpito: Arto Kolehmainen » | Varkauden sää | Webmail