Varkauden Urheiluseurat ry
Hae sivulta
| RSS
Pöydän vuokraaminen

Oma myyntipöytä Kimppa Kirppikselle?
Komeroita siivoamalla euroja omaan käyttöön? Kannattaa laittaa tarpeettomat ja kunnolliset tavarat kiertoon! Varkauden Urheiluseurat ry:n Kimppa Kirppis on kunnon myyntipaikka!

Suosittelemme, että valitset myyntiin tuotavat tavarat ja vaatteet valmiiksi itselle sopivaan paikkaan ennen myyntipöydän varausta. Vapautuva pöytä saattaa osua kohdallesi hyvinkin nopeasti.

Pöydän vuokraaminen tapahtuu kirjallisella sopimuksella.

Myyntitilan vuokra:
20 euroa / 6 myyntipäivää
70 euroa / 4 viikkoa

Vuokra sisältää 24 % alv:n ja myyntityön.  Vuokrauksen maksimiaika on 4 kk.

Vuokraajan tulee hinnoitella tavaransa itse, ohjeet henkilökunnalta.

Vuokraaja vastaa tavaroiden laadusta ja niiden laillisuudesta. Elintarvikkeiden, tupakan, alkoholin tai piraattituotteiden myyntitoimintaa ei meidänkään Kirppiksellä saa harrastaa.

Myynnistä saatu tuotto tilitetään sopimuksessa ilmoitetulle pankkitilille.

Vuokraaja vastaa myynnin päättymisen jälkeen paikan siivouksesta ja tavaroiden pois kuljettamisesta. Paikan tyhjentäminen henkilökunnan toimesta maksaa 20 euroa (sis. alv:n).

Kirppiksen ja kiinteistön roskalaatikot eivät ole tavaroiden hävittämistä varten.

Vanhemmat vastaavat lastensa aiheuttamista vahingoista. Kirppiksellä olevat lelut ja tavarat eivät ole leikkimistä varten. Kiinnostavat lelut ja tavarat kannattaa ostaa omaan käyttöön!

Kimppa Kirppis ei vastaa kadonneista tai rikkoutuneista tavaroista.

Menestystä oman elämän koitoksiin ja myyntitoimintaan!© 2015 Varkauden Urheiluseurat ry | Toteutus: Janne Putkonen, ylläpito: Arto Kolehmainen » | Varkauden sää | Webmail