Varkauden Urheiluseurat ry
Hae sivulta
| RSS
Liikuntasali varattavissa
Julkaistu 14.04.2011 klo 12:36

Liikuntasali varattavissa

Varkauden Urheiluseurat ry:n toiminnat on siirretty pääsääntöisesti Joutenlahteen. Entisellä koululla osoitteessa Käärmeniementie 15 B toimii nyt järjestön vetämänä Joutenlahden Kimppa Työpajat. Yhteistyöjärjestön virallinen postiosoite on kuitenkin edelleen Kauppakatu 19, missä toimii  laajentuneena Kimppa Kirppis.

Joutenlahteen muuton myötä liikuntaväen on käytössä mm. liikuntasali. Päivisin sitä tullaan hyödyntämään mm. lasten liikuntakerhotoiminnassa. Salia ja myös koulutusluokkaa voivat myös jäsenyhdistykset ja muutkin tahot varata arki-illoiksi siten, että tilaisuuksien tulisi päättyä pääsääntöisesti klo 20.00 mennessä. Päättymisajoista ja mahdollisista viikonloppuajoista voidaan neuvotella ja sopia tapauskohtaisesti.

Salinkäytöstä tullaan perimään noin ”kaupungintaksoja” vastaava summa, tapauskohtaisesti sopien joko kausimaksuna tai tuntitaksana. Kokoustilan ja myös liikuntasalin käyttäjät voivat varatessaan tilata myös edullisen kahvituksen. Ja sauna on myös varattavissa!

Kauden 2011 – 2012 ”kestovarausten” esitykset tulisi suorittaa 31.5.2011 mennessä! Tulevan talvikauden saliajat  jaetaan tämän jälkeen!

Varaukset ja tilaesittelyt:
Ann-Christine Winter
040 868 1111 / Winter
ann-christine.winter@varkaudenurheiluseurat.fi

Liikunnallisin yhteistyöterveisin!

Varkauden Urheiluseurat ry
Hannu Kiminkinen
Kauppakatu 19, 78200 Varkaus
puhelinvaihde 040 868 1111/ Kiminkinen
telefax 017 5526081
hannu.kiminkinen@co.inet.fi
hannu.kiminkinen@varkaudenurheiluseurat.fi
varkauden.urheiluseurat@co.inet.fi
www.varkaudenurheiluseurat.fi© 2015 Varkauden Urheiluseurat ry | Toteutus: Janne Putkonen, ylläpito: Arto Kolehmainen » | Varkauden sää | Webmail