Varkauden Urheiluseurat ry
Hae sivulta
| RSS
8. – 10.3.2011 Varkaus, liikunnallinen Talvijunnuleiri Varkauden keskuskentällä ja liikuntatalolla
Julkaistu 10.02.2011 klo 08:33

Varkauden Urheiluseurat ry ja Varkauden kaupungin liikuntapalvelut järjestävät yhteistyössä liikunnallisen Talvijunnuleirin 6-13-vuotiaille tytöille ja pojille Varkauden keskuskentällä sekä liikuntatalolla.

Leiri kokoontuu päivittäin klo 9.00 – 14.00.

Leirin hinta on 30 euroa / osallistuja (sisaruksilta 25.-). Hinta sisältää ohjauksen, vakuutuksen, lounaan sekä vapaalipun uimahalli Ilopisaraan. Ilmoittautumisaika leirille on 8. – 28.2.2011.

Ajallaan ilmoittautuneille postitetaan leirikirje, mikä sisältää tietoa leiristä, varusteista ja vaatetuksesta, leiriohjelman ja laskun.

Leiriläisillä on valittavanaan viisi ryhmää. Tutustujien ryhmissä tutustutaan seitsemään eri urheilulajiin, jotka ovat jääpallo, tanssi, salibandy, keilailu, pelit ja leikit ulkona, judo ja käsipallo.

Tutustujat on jaettu kahteen ryhmään ikäryhmittäin 6-7 v., 8-10 v.

Jääpallo-, tanssi- ja salibandyryhmissä pääpaino on kyseisillä lajeilla. Ohjaajina leirillä toimivat paikallisten urheiluseurojen ohjaajat.

Talvijunnuleirin tarkoituksena on innostaa lapsia liikkumaan sekä antaa heille mahdollisuuden tutustua eri urheilulajeihin ja paikallisiin urheiluseuroihin.

Liitteenä leiriesite pdf-tiedostona.

Lisätietoja
Esa-Pekka Sorjonen ja Minna Asikainen
040 868 1111 / Sorjonen ja Asikainen© 2015 Varkauden Urheiluseurat ry | Toteutus: Janne Putkonen, ylläpito: Arto Kolehmainen » | Varkauden sää | Webmail