Varkauden Urheiluseurat ry
Hae sivulta
| RSS
Tartu terveyteen Kimppa Kirppiksen terveyspisteellä!
Julkaistu 08.11.2010 klo 07:58

Terveyspisteessä voit mm. mitata omatoimisesti verenpaineesi, vyötärön-ympäryksesi ja painosi. Voit myös tehdä terveystestejä, ja lukea ja ottaa esitteitä mukaasi elintapamuutoksen tueksi. Terveyspiste on auki silloin kun Kimppa Kirppiskin. Mikäli koet tarvetta henkilökohtaiseen ohjaukseen terveyteesi liittyissä asioissa, niin ota yhteyttä esim. omahoitajaan/terveydenhoitajaan -tai sairaanhoitajaan terveyskeskuksessa.

Viisi hyvää syytä käydä :
– Saat luotettavaa tietoa itshoidon tueksi
– Sinulla on mahdollisuus seurata omaa terveydentilaasi aina kun siltä tuntuu
– Täsmätestit voivat havahduttaa muuttamaan elintapojasi
– On hyvä määrittää  oma verenpainetaso toistuvilla mittauksilla, sillä kohonnut verenpaine ei aina aiheuta oireita
– Jos vyötärönympäryksesi on suurentunut huomattavasti, se lisää riskiä sairastua tyypin 2 diabetekseen ja sydän -ja verisuonitauteihin. Huom! Vyötärönympärys voi ylittää raja-arvot ilman ylipainoakin.

Käy tutustumassa ja  pidä itsestäsi huolta!© 2015 Varkauden Urheiluseurat ry | Toteutus: Janne Putkonen, ylläpito: Arto Kolehmainen » | Varkauden sää | Webmail