Varkauden Urheiluseurat ry
Hae sivulta
| RSS
Seurojen esitykset v. 2010 palkittaviksi
Julkaistu 03.11.2010 klo 11:31

2010 Varkauden Urheiluseurat ry 20 v.

Parhaiden valinnat suoritetaan yhteistyössä kaupungin liikuntatoimen ja Warkauden Lehden edustajien kanssa

Urheilugaalan ja lajiparhaiden palkitsemismalli on rehellisesti varastettu saksalaisesta ystävyyskaupungista Rüsselsheimista

Jäsenyhdistysten toimijat
Varkauden Urheiluseurat ry:n 2010 parhaiden urheilijoiden ja toimijoiden palkitsemiseen kohdentuva Varkauden Urheilugaala järjestetään helmi-maaliskuussa 2011.

Viime vuosien tapaan helmikuun Urheilugaalassa palkitaan kuluvan vuoden menestysten ja voimassa olevien palkitsemissääntöjen perusteella kaupungin parhaat urheilijat ja myös seurojen kirjallisiin esityksiin pohjautuen Varkauden Urheiluseurat ry:n jäsenseurojen lajien v. 2010 parhaat.

Lisäksi tilaisuudessa palkitaan seurojen esityksiin pohjautuen myös valmentajia.

Toivomme seurajohtajien tiedostavan sen, että palkitseminen on suurimmalle osalle urheilijoista tosi tärkeä juttu! Heidän silmissä on ikävää jos oman lajin parasta ei muiden joukossa palkita?

Pikkurutistusta odotetaan! Tämä asia vaatii seurajohdolta ihan aavistuksen työtä, mutta se on varmasti varkautelaisten urheilijoiden parhaaksi!

Parhaiden nimeämiset ja palkitsemiset suoritetaan joka lajissa (mikäli se on lajin kehittämiselle ja toiminnalle tarkoituksen mukaista) seuraavan jaottelun mukaisesti:

– 13 – 16 v. poika (1994 – 1997 synt.)
–  17 – 20 v. poika (1990 – 1993 synt.)
–  13 -16 v. tyttö (1994 – 1997 synt.)
–  17 – 20 v. tyttö (1990 – 1993 synt.)
–  mies
– nainen
–  veteraani, mies
–  veteraani, nainen

Seurojen virallisilla allekirjoituksilla varustetut kirjalliset esitykset ja parhaiden valinnat vahvistaa kokouksessaan Varkauden Urheiluseurat ry:n hallitus, palkintoraadin kokouksessa on mukana Varkauden kaupungin vapaa-aikatoimen liikuntapalveluiden sekä Warkauden Lehden vahva ja asiantunteva edustus.

Esitykset vain ja ainoastaan seurajohdon toimesta ja kirjallisesti!

Ohessa lanketti, mihin voit tietoja kirjata. Toki voit kirjoittaa niitä muuhunkin muotoon – omien mahdollisuuksiesi mukaan. Tarkkuutta ja selvyyttä kuitenkin asiaa valmistelevat taaskin odottelevat!

Varkautelaisen urheilun tulevien historiankirjoitusten vuoksi ja tulevien sukupolvien työn helpottamiseksi asioita kysellään tarkkaan!

Esitykset tulee toimittaa Varkauden Urheiluseurat ry:n toimistoon viimeistään 31.12.2010 mennessä!  Parhaiden nimeämiskokous on pian tämän jälkeen!

Tästä aikataulusta johtuen joidenkin seurojen päättäjien tulee esityksiä valmistellessaan ainakin aavistuksen ennakoida ao. urheilijoiden loppuvuoden kilpailutoimintaa ja mahdollista menestystä!

Lataa lomake tästä

Joulupukkia odotellen!

Varkauden Urheiluseurat ry

HANNU KIMINKINEN© 2015 Varkauden Urheiluseurat ry | Toteutus: Janne Putkonen, ylläpito: Arto Kolehmainen » | Varkauden sää | Webmail