Varkauden Urheiluseurat ry
Hae sivulta
| RSS
Liikuntasali käytössä – varattavissa
Julkaistu 26.08.2010 klo 08:34

2010 Varkauden Urheiluseurat ry 20 v.

Järjestö on toteutattanut pitkään seuratoimintoja tukevaa monipuolista lasten liikuntakerho- ja leiritoimintaa

Liikuntasali käytössä – varattavissa

Varkauden Urheiluseurat ry:n toiminnat on siirretty pääsääntöisesti Joutenlahteen. Entisellä koululla osoitteessa Käärmeniementie 15 B toimii nyt järjestön vetämänä Joutenlahden Kimppa Työpajat. Yhteistyöjärjestön virallinen postiosoite on kuitenkin edelleen Kauppakatu 19, missä toimii  Kimppa Kirppis.

Joutenlahteen muuton myötä liikuntaväen on käytössä mm. liikuntasali. Päivisin sitä tullaan hyödyntämään mm. lasten liikuntakerhotoiminnassa. Salia ja myös koulutusluokkaa voivat myös jäsenyhdistykset varata arki-illoiksi siten, että tilaisuuksien tulisi päättyä pääsääntöisesti klo 20.00 mennessä.

Salinkäytöstä tullaan perimään noin ”kaupungintaksoja” vastaava summa, tapauskohtaisesti sopien joko kausimaksuna tai tuntitaksana. Koulutus- ja kokoustilan vuokra on 5 euroa / tunti. Kokoustilan ja myös liikuntasalin käyttäjät voivat varatessaan tilata myös edullisen kahvituksen.

Varaukset ja tilaesittelyt:
Ann-Christine Winter
040 868 1111 / Winter
ann-christine.winter@varkaudenurheiluseurat.fi

Liikunnallisin yhteistyöterveisin!

Varkauden Urheiluseurat ry
Hannu Kiminkinen, puheenjohtaja
Kauppakatu 19, 78200 Varkaus
puhelinvaihde 040 868 1111/ Kiminkinen
telefax 017 5526081
hannu.kiminkinen@co.inet.fi
hannu.kiminkinen@varkaudenurheiluseurat.fi
varkauden.urheiluseurat@co.inet.fi
www.varkaudenurheiluseurat.fi

Ps.
Etusijalla salivarauksissa on koko kauden kestävät varaukset! Pidä kiirettä, tulevan kauden osalta vuorot tullaan jakamaan varausjärjestyksessä.
Seuraavalla kaudella asia tullaan hoitamaan siten, että varausesitykset tullaan pyytämään määräpäivään mennessä.© 2015 Varkauden Urheiluseurat ry | Toteutus: Janne Putkonen, ylläpito: Arto Kolehmainen » | Varkauden sää | Webmail