Varkauden Urheiluseurat ry
Hae sivulta
| RSS
11.-13.6.2010 lähetysjuhlille järkkäriksi? Makkaranmyyntiin?
Julkaistu 26.02.2010 klo 10:46

Kutsumme Varkauden seudun seurat, järjestöt ja muut yhteisöt
Puusta Pitkälle valtakunnallisille lähetysjuhlille 11.–13.6.2010!

Tulossa on suurtapahtuma johon odotetaan noin 10 000 kävijää läheltä ja kaukaa. Tapahtuman järjestäjinä ovat Varkauden evlut. seurakunta, Varkauden kaupunki ja Suomen Lähetysseura. Tapahtuman teema johdattelee kävijänsä tarkastelemaan ihmisten, kristillisen kirkon ja koko maailman vointia tänä päivänä. Juhlaviikonloppu on täynnä monipuolista, kansainvälistä ja viihdyttävää ohjelmaa niin lapsille, nuorille kuin aikuisille.

Odotamme varkautelaisilta erityistä aktiivisuutta juhlille osallistumisessa. Onhan tämä ainutlaatuinen tilaisuus kohdata ja olla mukana. Ohjelmiin osallistumisen lisäksi näemme erityisen mahdollisuuden tehdä nämä juhlat yhdessä. Yhteistyön myötä meillä on mahdollisuus löytää uusia väyliä ja toimintamahdollisuuksia seurakunnan ja järjestöjen välille myös tulevaisuudessa. Toimiessamme jäseninä erilaisissa seuroissa ja järjestöissä on valtaosa meistä vielä myös seurakunnan jäseniä.

Juhlien rakentumiseen ja toteutumiseen tarvitaan arviolta 500 vapaaehtoista erilaisiin työtehtäviin juhlaviikolla, juhlien aikana ja juhlien jälkeen. Erityisen tervetullutta talkooväkeä ovat erikokoiset, jo valmiit ja toisilleen tutut toimintaryhmät. Ryhmille on olemassa oma ilmoittautumislomakkeensa jolla voi ilmaista kiinnostuksensa olla mukana. Tämän jälkeen lähetysjuhlakansliasta ollaan yhteydessä ryhmän yhteyshenkilöön sopivien työtehtävien löytämiseksi. Talkooväkeä tarvitaan esimerkiksi järjestyksenvalvojiksi, juhlapaikan rakentajiksi ja purkajiksi, liikenteenohjaustehtäviin, siistimiseen sekä ruokahuoltoon. Työtehtävät jaetaan ja talkoolaiset opastetaan tehtäviinsä kevään aikana.

Talkootyötä tehdään suurimmaksi osaksi ruokapalkalla, ilman rahallista korvausta. Päivän talkootyö oikeuttaa sekä kahviin että ruokailuun. Kaikille talkoolaisille järjestetään myös kiitosilta juhlien jälkeen.

Erityiskohteet:
Järjestysmiehiä tarvitaan juhla-alueelle päivittäin 12 henkilöä (11.-13.6). Aika n. 6-8 tuntia / päivä. Edellytyksenä että on voimassa oleva järjestysmieskortti.
Järjestyksenvalvonnasta ei luvata ryhmille rahaa etukäteen. Palveluita ostetaan seuroilta, jos vapaaehtoisia talkoolaisia ei ilmaannu riittävästi.

Ilmoittautuminen talkoisiin tapahtuu netissä sivuilla www.lahetysjuhlat.fi Sivuilla on myös infoa juhlien etenemisestä ja kevättalven tapahtumista, jotka vievät meitä juhlaa kohti. Sieltä löydät myös muut yhteystietomme, sekä lähetysjuhlan päivittäiset monipuoliset ohjelmat.

Olette lämpimästi tervetulleita olemaan mukana lähetysjuhlavuodessamme – niin ohjelmista nauttien kuin tapahtumaa rakentaenkin.

Yhteydenotot ja kysymykset
lähetysjuhlat@evl.fi© 2015 Varkauden Urheiluseurat ry | Toteutus: Janne Putkonen, ylläpito: Arto Kolehmainen » | Varkauden sää | Webmail