Varkauden Urheiluseurat ry
Hae sivulta
| RSS
Är-yyt välittää työllistämishankkeelle v. 2010 rahoituspäätös
Julkaistu 02.02.2010 klo 10:24

2010 Varkauden Urheiluseurat ry 20 v.
1993 syksyllä palkkalistoille tuli ensimmäinen mies, 2000-2009 yhteistyöjärjestö on työllistänyt n. 1100 eri henkilöä


Är-yyt välittää – yhdistysten työllistämispalvelutoiminta jatkuu
Varkauden Urheiluseurat ry:n työllistämishankkeelle rahoituspäätös

Pohjois-Savon Elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus on myöntänyt Varkauden Urheiluseurat ry:lle työllisyyspoliittista avustusta vuodelle 2010 käytettäväksi seura- ja järjestötoimintaan kohdistuvan työllistämishankkeen toteuttamiseen.

Är-yyt välittää hankkeen tavoitteena on työllistää yhdistyksiin ensisijassa pitempään työttömänä olleita henkilöitä. Painopisteisiin kuuluu myös vaikeassa työmarkkintatilanteessa olevien henkilöiden työmarkkinavalmiuksien parantaminen.

Är-yyt välittää hankkeen toimenkuvaan kuuluu myös ilmaisten työnantajien neuvonta- ja palkanlaskentapalvelujen antaminen varkautelaisille seuroille ja yhdistyksille. Tätä palvelua saavat myös muutkin kuin liikunta- ja urheiluseurat.

Varkauden Urheiluseurat ry on viime vuosina työllistänyt omissa toiminnoissaan vuositasolla erikestoisiin työsuhteisiin n. 100 – 143 henkilöä. Työllistämispalvelujen myötä muihin yhdistyksiin ja seuroihin on lisäksi työllistetty vuosittain useita kymmeniä henkilöitä. 2009 toimintavuoden hankkeen työllistämisten tulokseksi saatiin kirjattua 118,1 henkilötyövuoden vaikuttavuus.

Pohjois-Savon ELY-keskuksen myönteinen rahoituspäätös tulee turvaamaan tämän välityömarkkinoilla tapahtuvan sosiaalisen työllistämistoiminnan vuoden 2010 aikana.

Varkauden Urheiluseurat ry
Hannu Kiminkinen, hallituksen puheenjohtaja
Kauppakatu 19, 78200 Varkaus
puhelinvaihde 040 868 1111/ Kiminkinen
telefax 017 5526081
hannu.kiminkinen@co.inet.fi
hannu.kiminkinen@varkaudenurheiluseurat.fi
varkauden.urheiluseurat@co.inet.fi
www.varkaudenurheiluseurat.fi© 2015 Varkauden Urheiluseurat ry | Toteutus: Janne Putkonen, ylläpito: Arto Kolehmainen » | Varkauden sää | Webmail